Verksam artist och musiker i Sverige

Min resa som artist började innan mina tidigaste minnen. Jag har alltid älskat att uttrycka mig. Att ta saker från mitt huvud ut i den verkliga världen har alltid och fortsätter att fascinera mig. Att skriva och sjunga var från början ett sätt för mig att förstå mig själv, vilket det fortfarande är även om det idag är så mycket mer. Att skapa och dela musik har sedan några år tillbaka varit mitt heltidsyrke och det har medfört vissa ändringar hur jag närmar mig mitt egna artisteri.

Filip Killander 2023 - Artistbild

Artisten och musiken

Idag är min musik en plats dit jag går för att utforska ljud, teknik och annat kul som jag inte känner mig bekväm med att testa i arbetssammanhang. Det är fortfarande ett sätt för mig att bearbeta saker jag går igenom, men ihop med det utforskande elementet så har resultatet blivit att mitt sound utvecklas på ett sätt jag inte förutsett.

Färgad av de hundratal av låtar och projekt jag arbetat i under de sebaste åren så har mitt sätt att skriva, producera och tänka kring musikskapande förändrats till lika delar experimentell utforskning och kommersiell lättillgänglighet.

Låtskrivaren och producenten

I dagsläget arbetar jag med mitt andra album som saknar deadline då jag i dagsläget prioriterar musikbolaget som jag driver, KMR Studios. Men när tid ges så har jag färdiga demos för ett helt album som ligger och väntar. Utöver mitt albumprojekt så är jag alltid öppen för samarbeten i form av låtskrivning, topline och liknade roliga projekt.

Ta gärna kontakt med mig om du har ett projekt som du skulle vilja inkludera mig i eller om du bara vill prata musik och bolla idéer!

filip@kmrstudios.se

0708314206

Lyssna på Spotify


Lyssna på Apple Music


Utvalt från YouTubeArbeta med mig!

Skicka mig gärna ett meddelande med vad du vill göra så återkommer jag snabbt med ett förslag på hur vi skulle kunna gå vidare.

Kontaka mig