Kreativ musikproducent med lång erfarenhet

Jag heter Filip Killander och arbetar som projektledare och musikproducent hos musikbolaget KMR Studios i Uppsala. Mitt heltidsjobb sedan 2020 är att hjälpa artister skriva klart, spela in och ge ut sin egna musik. Utöver detta hjälper jag företag, filmskapare och andra kreatörer med olika produktionslösningar. Vid sidan av mitt yrke har jag även mitt egna artisteri där jag skriver, producerar och ger ut min egna musik.

Filip killander med artist på besök i KMR Studios

Utforska ditt sound

Jag har hjälpt artister skriva klart, spela in och ge ut sin musik under många år. De senaste åren har jag producerat, mixat och mastrat över 200 låtar som släpps på Spotify. I projekten har jag arbetat nära med artisterna under långa perioder i syfte att lära känna dem och hjälpa dem hitta eller utforska sitt sound.

Tjänster:
• Musikproduktion
• Mixning
• Mastering

Musik börjar med en idé

Varje låt börjar med en idé. Jag kan hjälpa dig omvandla den idén till en låt som är redo att släppas ut i världen för att spelas på Spotify, Radio, TV och Film. Allt du behöver är en idé, resten kan jag hjälpa dig med. Ta kontakt idag så pratar jag gärna om hur jag skulle kunna hjälpa dig med din låt. Du kan känna dig trygg med att resultatet kommer hålla hög kvalité då jag arbetar från Studio A hos KMR Studios i Uppsala. En av få certifierade Dolby Atmos studios i Sverige och den första i Uppsala. Högtalare från Genelec, mikrofoner från Neumann, ett akustisk piano från år 1888, akustiskt trumset och ett brett urval av sträng- och blåsinstrument, samt ett enormt bibliotek av digitala instrument.

Dolby Atmos

Framtidens ljudformat är här och jag är i skrivande stund den enda studion norr om Stockholm som har en certifierad Dolby Atmos studio i Sverige. Att göra musik i Atmos är både roligt och strategiskt för artister. Det är ett effektivt sätt att visa omvärlden, skivbolag och recensenter att du är seriös och ligger i framkant. Vill du veta mer om formatet innan du bestämmer så håller jag regelbundet föreläsningar och skriver utbildningsartiklar om det hos KMR Studios. När du anlitar mig som producent eller mixare så ingår alltid en Dolby Atmos version av din låt utan extra kostnad. Ta kontakt med mig om du vill veta mer!


Arbeta med mig!

Skicka mig gärna ett meddelande med vad du vill göra så återkommer jag snabbt med ett förslag på hur vi skulle kunna gå vidare.

Kontaka mig